Tempo Digital nudi niz promotivnih usluga koji će vam efikasno pomoći u predstavljanju vaše muzike, brend imena, kompanije i umjetničkog repertoara.

Prvi korak – Trebate imati web stranicu (cijena od 600 KM)

Prije nego što sebi isprintate vizit karticu ili potrošite fening na oglašavanje, morate započeti marketing izgradnjom web stranice. Web stranica će poslužiti kao sidro za sve vaše oglašavačke napore. Svi detalji vašeg brenda, informacije o proizvodu i promociji trebaju prvo živjeti na vašoj web stranici. Zatim možete izraditi marketinške materijale koji su u skladu s vašim nazivom domene, što će potaknuti korisnike na vašu web stranicu za dodatne informacije. Mi Vam nudimo modernu webstranicu, urađenu na bazi korištenja poslednjih tehnoloških dostignuća kako bi bili u korak sa vremenom. Dizajn prilagođen korištenjem na svim uređajima – desktop, tablet, mobitel. Dodatno besplatno dobijate Android aplikaciju i promociju web stranice na našim partnerskim portalima.

Kreiramo i upravljamo nalozima na društvenim mrežama (cijena od 200 KM/mjesečno)

U Vaše ime upravljamo društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Google Plus. Nudimo kompletnu uslugu upravljanja društvenim mrežama. Budite prisutni na društvenim mrežama sa kvalitetnim sadržajem, svakodnevnom aktivnošću, te povećajte broj pratilaca. Vaši klijenti dnevno koriste društvene medije. Zato je važno da ih zadržite angažovane i povezane sa vašim brendom, tako da ste uvijek njihova prva opcija. Svaki član naše kompanije certifikovan je za upravljanje društvenim mrežama, a naša agencija će vam pomoći da dostignete svoje marketinške ciljeve i novu korisničku bazu.

Digitalni identitet (cijena od 300 KM)

Mi kreiramo vaš profesionalni digitalni identitet. Mi pišemo i upravljamo nalozima o vama u digitalnom okruženju, na sajtovima kao što su Wikipedia, Wikidata, Google plus. Pretraživači kao što su Google, Bingo, Yahoo efikasno će vas identifikovati i prikazati u rezultatima pretrage.

Naslovnica albuma

Izradit ćemo prekrasan omot albuma kako bismo promovisali vašu muziku. Dopustite da iskoristimo moć vaše muzike sa prilagođenim dizajnom koji odražava vašu osobnost i muziku.

Profesionalna saopštenja za javnost

Naši kvalifikovani autori reklamnih tekstova napisali su na hiljade saopštenja za medije. Istražit ćemo i napisati vam profesionalno saopštenje za javnost koje sadrži sve bitne elemente potrebne za dobijanje oznake značajne nove vijesti ili eksluziviteta.

Press Kit

Dizajnirat ćemo vam fantastični set za štampu od 4 stranice koji sadrži sadržaj po vašem izboru, bilo da je riječ o informacijama za medije, izjavama, slikama sa nastupa, umjetničkom djelu ili informacijama o proizvodu. Budite sigurni da ćete se istaknuti iz mnoštva i biti primjećeni.

Biografija izdavača/izvođača

Napisali smo biografije za velike diskografske kuće i izvođače koji žele biti sigurni da će se izdvojiti iz mase. Možete nam reći pojedinosti koje želite istaći, a uradit ćemo i temeljito istraživanje vaših društvenih mreža, saopštenja i online prisutnosti kako bismo najbolje iskoristili i istaknuli sve ono što je potrebno da vaša biografija bude profesionalna i informativna.

Storytelling (cijena od 1000 KM)

”Storytelling” je jedan od najmoćnijih načina da se udahne život u vaš brend i često se smatra jednim od glavnih komponenti pristupa marketingu. Brand je stvar percepcije. Kad ispričate priču koja odražava ljudske izazove, stvorite određeno iskustvo koje je prihvatljivo vašim klijentima. Pripovijedanje je najstariji oblik prolaznog znanja, a velik dio načina na koji gledamo ono što volimo nazivati činjenicama je pod uticajem određene priče i načina na koji ih interpretiramo. Ako ponoviš laž dovoljno često, postaje istina (Paul Joseph Goebbels).

Digitalno oglašavanje – plaćanje po kliku

Pomoću digitalnog oglašavanja možete poslati vašu poruku do precizno određenih grupa ljudi i to u pravom trenutku. Više se ne morate oslanjati na osobe koje voze pored oglasnih plakata, osobe koje gledaju TV ili dok čitaju novine. Povežite se s korisnicima bez obzira gdje se nalazili – na svojim računarima, tabletima, mobilnim telefonima, čak i u aplikacijama. Mi nudimo:

 • Google Adwords (Ako želite doći do novih online klijenata, onda oglašavanje putem Google AdWords-a je definitivno prava stvar za vas).
 • Oglašavanje na društvenim mrežama
  • Facebook oglašavanje
  • Instagram oglašavanje
  • Twiter oglašavanje
  • Youtube oglašavanje
  • Linkedin oglašavanje
 • Oglašavanje na partnerskim portalima (promocija na partnerskim portalima u vidu teksta, videa ili pripovjedanja – storytelling).
 • Email oglašavanje (jedan od najisplativijih marketinških alata).

Osnovni paket (150 KM)

Privucite više obožavatelja profesionalno dizajniranom grafikom. Dobar dizajn može napraviti ili privući pažnju vaših potencijalnih ‘fanova’ i ‘followera’ koji bi mogli podržati vašu muziku. Usluga uključuje:

 • Unikatan dizajn naslovnice vašeg albuma
 • Nova slika albuma prilagođena za upotrebu kao naslovna na društvenim mrežama Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud, and Google+

Vođenje kampanje (1000 KM/kampanja)

 • Unikatan dizajn naslovnice vašeg albuma
 • Upravljanje sa najmanje tri društvene mreže u periodu od četiri sedmice
 • Optimizacija online prisutnosti na Facebooku, YouTubeu, Twitteru, Instagramu, Soundcloudu i drugima
 • 15-30 sekundi videozapisa koji se može koristiti za najavu ili promociju albuma na Facebooku, Instagramu i Youtubeu.
 • Prilagođeni banneri za korištenje na društvenim medijima.
 • Oglasi za društvene mreže
 • Google Adwords oglasi
 • Ažurirana vaša profilna slika na iTunesu i Spotifyu
 • Izvještavanje o rezultatima i angažmanu
Kontakt