Prikupite sve vaše muzičke autorske naknade, zaradite još više od licenciranja za sinhronizaciju

PRIDRUŽI SE

Muzičari

Izdavačke kuće

Filmadžije

Reklamne agencije

Muzičari i izdavačke kuće

Bilo koja tekstopisac ili izdavačka kuća može aplicirati Tempo Digitalu da prikuplja vaša autorska prava, izdavačka ili od licenciranja za sinhronizaciju.

Tokom dugogodišnjeg rada u muzičkoj industriji Tempo Digital ima veliku mrežu partnera koji će pomoći vašoj muzici da dobije prilike koje zaslužuje. Radit ćemo sa bilo kojim stilom ili muzičkim žanrom, a važno je da je muzika visoke kvalitete, pružajući najbolju šansu za dobivanje visokokvalitetne sinkronizacijske licence.

KAKO TO FUNKCIONIŠE?

Nakon što vaša aplikacija bude prihvaćena, kontaktirat ćemo vas i odlučiti o najboljem planu kako bi vaš katalog zaradio više novca. Možemo vam pružiti sve ugovore i papire koje trebate, i pobrinuti se za svu potrebnu administraciju, tako da se možete usredotočiti na ono što najbolje radite – Pravljenje i potpisivanje sjajne muzike.
Ako ste muzičar ili bend koji je već potpisao za izdavačku kuću, vjerojatno ćemo i dalje raditi s vama direktno, a možemo i provjeriti ugovore koje ste potpisali. Obično radimo zajedno s umjetnikom i možemo otkazati bilo koji ugovor koji ste potpisali.
Ako ste izdavačka kuća koja već koristi Tempo za digitalnu distribuciju, možemo dodati vaš katalog u naš repertoar po potrebi, bez potrebe da ponovo pošaljete zvuk.

KOJE NAKNADE ĆU PRIMATI?

Osim što radimo na osiguranju sinhronizacijskih mogućnosti za vašu muziku na TV-u, reklama, filmovima, igrama i drugima, prikupit ćemo i sve javne honorare koje vam duguju.

 

Prikupit ćemo vaš novac za:
  • Radio emitovanje
  • Javno izvođenje
  • YouTube autorska prava
  • Uspješne licence za sinhronizaciju

production-icon-16

Filmadžije i marketing agencije

Tražite idealnu muziku za korištenje u filmu, reklami…?
Pomoći ćemo vam da pronađete najbolje pjesme iz našeg kataloga.
Širok raspon muzike u našem katalogu obuhvaća različite žanrove, stilove i raspoloženja od najboljih producenata i umjetnika. Možemo vam pružiti primjere iz našeg kataloga kako biste razmotrili koji najbolje odgovaraju zahtjevima vašeg projekta.
 
Brzo ćemo provjeriti sve kataloge, pa se možete usredotočiti na dovršavanje projekta s minimalnom brigom i savršenim zvukom.