Unovči svoj YouTube kanal sa Tempo Digital mrežom

Mi pomažemo YouTuberima da od objavljenih videozapisa dobiju visoke prihode zarade. Tempo Digital YouTube mreža jedna je od najboljih YouTube mreža u ovom trenutku. Nudimo najbolje benefite i pogodnosti za sve vrste sadržaja koje kreirate na YouTube-u. S više od milijardu jedinstvenih korisnika svaki mjesec, YouTube je postao jedan od vodećih provajdera za muzička otkrića širom svijeta. To vam predstavlja veliku priliku za ostvarivanje prihoda od svoje muzike kao nikada prije i osigurava da su vaša autorska prava i pjesme zaštićene.
  • Visok prihod od prodaje – do 95%
  • Visoke CPM stope
  • Bez zaključavanja ugovora
  • Zaštita autorskih prava

Zašto odabrati Tempo Digital YouTube mrežu?

Vjerujemo da je naš postotak isplate veći od svih ostalih. Osim toga, mi imamo profesionalno osoblje koje neće samo unovčiti vaše videozapise na vašem kanalu, već će ih i staviti u Content ID koji će automatski pregledati cijeli YouTube sa vašim videozapisom. Stoga, kao naš klijent, skenirat ćemo svaku pjesmu ili muzički videozapis u vašem katalogu kako bismo osigurali vašu novčanu naknadu ili uklonili sve nezakonite snimke koje upotrebljavaju vaš videozapis.

Šta je to Content ID?

Content ID je digitalni sistem otiska prstiju kompanije YouTube kojeg autori sadržaja mogu upotrebljavati za jednostavno prepoznavanje i upravljanje autorskim sadržajem na YouTube-u. Video zapisi preneseni na YouTube uspoređuju se s audio i video datotekama registriranima s ID-om vlasnika sadržaja, u potrazi za bilo kojim podudaranjem. Pomoću ove usluge naplatit ćete za svoj posao, ne samo na vašem kanalu, već na cijelom YouTubeu, bez obzira je li kanal vaš ili nije.